BODINSPEIDERNE    

  Tilsluttet Norges KFUK-KFUM-speidere 

OPPSTART AV FAMILIESPEIDING

Velkommen til familiespeiding i Bodinspeiderne. Det er hyggelig at du kan tenkte deg å være sammen med oss.


Enheten er nyoppstartet (høst 2015) og å tenker å samles en dag pr. måned, hovedsakelig i helgene, så får vi se etter hvert når vi gjør oss noen erfaringer, og er åpne for innspill. Det er viktig at dere er kledd for å være ut i all slags vær. Ta gjerne med en liten sekk med tørre votter, skifte og noe å sitte på. Gjerne en drikkeflaske til hver. Skal vi brenne bål, er det fint om dere tar med en kubbe eler to hvis dere har det tilgjengelig. Vi kan og få bruk for en kniv, så det er fint om barne etter hvert får sin egen lille speiderkniv med tverrstopper mellom bladet og håndtaket.


Alle barna får speiderskjerf når kontingenten er betalt. Det er hyggelig om alle har på seg speider-skjerfet , synlig utenpå klærne, på alle samlingene våre.


Marihøna er maskoten vår. Den vil du finne igjen overalt hvor vi er. Velkommen som Marihøne.

I motsetning til resten av speiderarbeidet, er det ingen aldersbegresning for familiespeidings-programmet. Familiespeiding er et KFUK-KFUM-speidertilbud hvor programmet er rettet mot hele familien. Voksne og barn skal lære, lage og leke sammen, og familiene planlegger møtene i fellesskap. Familiespeiderne samles én til to ganger i måneden og rammen er marihøna, friluftsliv og et møte med Gud.                        


Det vil vanligvis være 1 tur hver måned, enten på lørdager eller søndager. I tillegg vil man kunne være med på en del andre aktiviteter som skjer i gruppa som familiefest, tenkedagsfeiring, 17-mai-tog, sommeravslutning, sjøaktivitetsdager m.m.

FÅ YTTERLIGERE INFORMASJON

Vil du vite mer om Bodinspeidernes familiespeidere? Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt.
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.